ZOEK

Zoeken met onze Sitemap

Home > Over ons >
U bent hier: Getuigenissen

Getuigenissen

Wij vernemen graag hoe U terugblikt op uw recente behandeling. Gebruik hiervoor dit contactformulier, of mail ons via dit e-mail adres. Alvast heel veel dank voor Uw medewerking.

Mevr. Jacky Verellen en team.

 

Ziehier enkele getuigenissen van anderen

Carolien

Zo'n 15 minuten genoten van een heerlijke stoelmassage. Ideaal om de werkdag te starten of te eindigen. Tip: origineel idee om je medewerkers hiermee te belonen!

Eddie Desmedt

Na geruime tijd van herstel was de tijd weer daar om de nek- en rugpijn die terug opgedoken waren opnieuw onder handen te laten nemen. En Jacky heeft dat snel en deskundig verholpen met enkele stoelmassages. Nog een keertje of 2 en ik kan de zomerse aktiviteiten alweer voor 100 procent aan. Dankuwel Jacky.

Martina

Na jaren pijn in nek,schouwers en armen had ik een programma gezien van stoelmassage.Door onderzoek op internet ben ik zo bij Jacky toegekomen.Heb toen een afspraak gemaakt en werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg ook heel goede uitleg en advies.Na enkele beurten was ik helemaal verlost. Ik vind stoelmassage een aanrader.Ik blijf zeker terugkomen, bedankt Jacky.

Panis Nancy

Ik was, samen met mijn zussen al een tijdje op zoek naar iets wat mijn moeder ten goede zou komen. Ze is copd-patiente in de laatste fase. Via internet kwam ik bij Jacky terecht. Na een gesprek meteen een afspraak gemaakt voor mijn moeder. Hoewel mijn moeder een gesloten persoon is, was ik enorm verrast om na het gesprek en de massage, eindelijk weer fonkeltjes in haar ogen te zien. Ze had er zo van genoten! Eindelijk haar spieren terug losgemaakt en zeker al zo belangrijk vond ze ook begrip, steun en een luisterend oor bij Jacky. Wij maken meteen een volgende afspraak want dit heeft zo'n deugd gedaan bij mijn moeder!

Anoniem

Ik belde Jacky voor een pedicure maar kreeg geen gehoor. Even later belde zij mij zelf terug! Ik kon diezelfde avond nog langsgaan. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij haar en kreeg een prima verzorging met daar bovenop een heerlijke voetmassage. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een deskundige pedicure en een gezellige babbel!

Jolien

Mijn man had veel last van zijn voeten.Hij had al een paar keer een pedicure laten doen, maar wilde niet meer gaan door de pijn. Nu hij bij Jacky gaat, gaat hij met plezier naar de pedicure toe.Ik had afgelopen vrijdag een ontspannende namiddag.Eerst een pedicure en erna een rugmassage, een echte aanrader om tot rust te komen!Bij Jacky kan je ook altijd terecht voor een leuke babbel!

Josee Borghs

Omdat mijn vorige voetverzorgster stopte en ik al vele jaren bevriend ben met Jacky is zij sinds enige tijd mijn vaste pedicure. Ik ben zeer tevreden over haar deskundige aanpak en haar professionalisme heeft mij aangenaam verrast,ik heb nu niet alleen een goede vriendin maar ook een zeer goede voetverzorgster! Een aanrader!!

Katrien

Mijn eerste kennismaking met Jacky was door een cadeaubon van een vriendin voor een rugmassage ook had ik gelezen dat ze medische pedicure geeft. Sindsdien ben ik bij Jacky niet meer weg te slaan wat een ontvangst wat een warme dame en ze doet haar job supergoed! Sinds kort heb ik bij haar siliconen teenstukjes laten maken. Ik kreeg een beetje last van over liggende tenen waardoor ik pijn en irritatie kreeg. Hierdoor ben ik super goed geholpen. Wat was mijn verbazing groot toen ik op een ochtend ontdekte dat mijn hond deze had opgegeten. Ik heb onmiddellijk een afspraak gemaakt bij Jacky voor nieuwe omdat ik echt niet meer zonder kan!

Anoniem

Massage a la carte is echt massage a la carte. 1 uur volledig voor jezelf. Volledig tot rust gekomen.

Cindy

Zowel een heel hartelijke ontvangst met een bijzonder aangename babbel als een deugddoende, zalige massage...Wat wil eens mens nog meer? Nog terugkomen en dit overdoen natuurlijk ; - Cindy

Rene

Deze morgen een deugddoende massage gehad.Niets beter dan dit om de dag te starten,dank U wel Jacky.

Anoniem

Deze massage heeft werkelijk deugd gedaan en was zeer ontspannend. Ik vond het een beetje jammer dat je de muziek nogal vaak aan het veranderen was. Voor de rest aan alle zwangere vrouwen zeker een aanrader. Ik vond jou houding ook zeer fijn, een rustig en aangename houding en ik kon ook echt merken dat je zelf volledig achter je sessie staat, het is niet uit winstbejag zoals vaak het geval is maar omdat je er zelfecht in gelooft, blijf deze motivatie zeker houden.Veel succes nog in alles wat je ermee doet.

Anoniem

Een echte aanrader!Jacky heeft ons enorm geholpen. We zijn er oorspronkelijk naartoe gegaan omdat ik mijn zoon een massage beloofd had, maar ze heeft veel meer dan dat gedaan. Mijn zoon doet mee aan grote toernooien en heeft altijd heel veel last gehad van stress en woede aanvallen omdat hij zijn emoties niet te baas kon en geen plaats wist te geven. Thuis was de sfeer ook ver te zoeken, veel ruzie met broer en zus. Sinds hij begeleiding krijgt van Jacky heb ik een heel ander kind. Hij kan veel beter met zijn emoties om, weet dit veel beter te plaatsen en thuis gaat het ook veel beter. Met de stress kan hij ook veel beter om, hij heeft ze nog, maar kan ze plaatsen en heeft oefeningen geleerd om de stress te baas te blijven.Wij zijn Jacky hiervoor enorm dankbaar.Dikke dank u wel

Riet Meheus - Dagcentrum Groenhoef - Scherpenheuvel

Eind vorig jaar waren wij opzoek naar iemand die ons een massageworkshop op maat kon geven. We zochten iemand die ons methodieken kon aanleren specifiek voor de doelgroep waarmee wij werken. Na wat zoekwerk kwamen we bij Jacky uit. Zij wou ons meteen verder helpen en zo zijn er 2 halve dagen voor de workshop gepland. Eerst kregen we wat algemenere theorie waarna we specifieke technieken leerde voor onze doelgroep. Jacky nam voldoende tijd zodat we de technieken echt onder de knie kregen. Er werden ook verschillende materialen aangereikt die we konden uittesten. Jacky maakte een cursus met alles wat we geleerd hadden na onze workshop. Ook alle aangeleerde methodieken staan beschreven in de cursus. Voor ons was deze workshop perfect op maat gemaakt en helemaal wat we zochten en verwacht hadden.