ZOEK

Zoeken met onze Sitemap

Home > Zorg op maat >
U bent hier: Bij kanker

Zorg op maat bij kanker

Een ernstige ziekte zoals kanker tast het zelfbeeld flink aan. Haaruitval alsook huid- en nagelproblemen kunnen een mens uit balans brengen en leiden tot isolement. Met gespecialiseerde en aangepaste behandelingen werken wij samen aan jouw zelfbeeld voor meer 'Wel-zijn'. Dit kan met een gelaatsverzorging, een voetverzorging of een aangepaste massage. Ook sjaaltjes knopen komt aan de orde.

Tevens tracht ik uitgebreid advies te geven bij allerlei vragen rond kleding, pruiken, lingerie,... Voor een vrouw met een geamputeerde borst is nieuwe lingerie kopen moeilijk (te aanvaarden). Welke zaak heeft de nodige kennis, discretie en aandacht aangaande deze materie? Een goed gesprek en advies kunnen haar een heel eind op weg helpen. Dezelfde vragen rijzen bij hen die kaal worden en een pruik wensen. Uzelf verzorgen is nu heel belangrijk. Het geeft uw eigenwaarde en zelfvertrouwen een boost, wat moed en kracht geeft om te winnen!

Naar onze facebookpagina
Cadeaubon van 25 euro voor de 500ste inschrijver voor onze nieuwsbrief Ben jij weldra de 500ste nieuwsbrieflezer? Schrijf je in en win een cadeaubon van 25,00 euro.
Ontdek nu hoe dat kan... * Niet cumuleerbaar    
Naar bovenaan de pagina
Vind de promo van deze maand