ZOEK

Zoeken met onze Sitemap

Home >
U bent hier: Cadeautip > Cadeaubon online versie

Cadeaubon online versie

Zou u graag online een cadeaubon willen aanmaken voor een speciaal iemand? Dat kan voortaan heel gemakkelijk onder deze Voorwaarden. Vervolledig nauwlettend de verkoopovereenkomst hierna en volg de instructies. De gegevens worden na betaling verwerkt via uw correct ingevuld emailadres.

Zorg er a.u.b. voor dat u de gegenereerde cadeaubon als PDF kunt opslaan of dat u een printer in de buurt heeft. Cadeaubonnen die betaald werden en verloren gingen, worden niet terugbetaald.

VERKOOPOVEREENKOMST
Ik ondergetekende, , koop bij deze de cadeaubon met uniek controlenummer en met als begunstigde ten bedrage van €, bedrag door mijzelf gekozen. Na mijn betaling per overschrijving op rekeningnummer BE17.9796.2406.0821 ~ met vermelding van het controlenummer hierboven ~ mag de bevestigingsmail verzonden worden naar mijn email, namelijk   .
Ik verklaar te weten dat elke afgedrukte cadeaubon met hetzelfde unieke controlenummer slechts éénmaal gebruikt kan worden, rechtsgeldig verplicht gecombineerd met de bevestigingsmail vanuit de e-mailaccount van cadeaubon@massage-a-la-carte.be. De bevestigingsmail en de cadeaubon zijn vanaf vandaag één jaar geldig, dag van verzending naar de server. De klant die op de bon vermeld staat, dient beide originele documenten samen te overhandigen bij benuttiging.
Belangrijk
Controleer de juistheid van het bedrag, alsook naam en voornaam van de begunstigde. Bevestig uw aankoop met een klik op de groen/grijze "+OK+"-knop hieronder. Zo wordt de bon als PDF klaar gezet om af te drukken op uw printer. Betaal per overschrijving (BE17.9796.2406.0821) met bovenstaand unieke bonnummer als mededeling. Lees aandachtig de instructiemail die u +- 2 dagen na uw betaling ontvangt.
- Afdrukken en verzenden? -   Ik heb de garantie dat Massage-à-la-carte mijn persoonsgegevens nergens
  deelt en ik ben akkoord met alle voorwaarden vermeld op deze pagina. * Verplichte gegevens

Wenst u bijkomende inlichtingen, dan kan je mij steeds vrijblijvend contacteren met het contactformulier, per mobiele telefoon 0486/05.84.87 of via het volgend e-mailadres:
contact@massage-a-la-carte.be.

BTW nr: BE 629-655-011 ~~ Reknr : BE17-9796-2406-0821

 

Voorwaarden voor koper en begunstigde


Indien u een bon maakt en niet betaalt, gebeurt er niets. U kan en mag zich bedenken.

De PDF-cadeaubon kan en mag op de computer bewaard worden (Save) maar moet alleszins afgedrukt afgegeven worden .

Zodra u de bon betaalt heeft, vervalt het recht op bedenktijd bij verkoop op afstand omdat u de bon ook na 14 dagen vanaf de aankoopdatum mag betalen. De datum van aankoop op afstand wordt berekend aan de hand van het jaar min 1 van de vervaldatum die vermeld staat op de cadeaubon. Deze vervaldatum wordt tevens ook weergegeven in de eerste mail die bij ons toekomt via cadeaubon@masage-a-la-carte.be.

Een cadeaubon is pas geldig na betaling. Als bewijs van betaling geldt de mail die vanuit cadeaubon@massage-a-la-carte.be naar de koper verstuurd wordt. De koper zorgt ervoor dat deze bevestigingsmail van betaling in originele vorm bij de begunstigde terecht komt. Zowel de cadeaubon als de bevestigingsmail dienen door de begunstigde voor de behandeling afgedrukt afgegeven worden.

Bonnen worden noch geheel nog gedeeltelijk terugbetaald, ook niet voor behandelingen op verschillende dagen.

Enkel de begunstigde die op de cadeaubon vermeld staat heeft, mits voorlegging van de identiteitskaart, recht op een behandeling en tekent meteen ook af voor ontvangst. Vanaf dat moment zijn andere bons met hetzelfde unieke bonnummer ongeldig.

Indien een bon na betaling verloren gaat, zal deze spijtig genoeg niet terugbetaald worden.

Elke afgedrukte cadeaubon met hetzelfde unieke controlenummer kan en mag slechts éénmaal gebruikt worden.

U dient dit unieke controlenummer te vermelden als mededeling bij uw betaling.

 

Naar onze facebookpagina
Cadeaubon van 25 euro voor de 500ste inschrijver voor onze nieuwsbrief Ben jij weldra de 500ste nieuwsbrieflezer? Schrijf je in en win een cadeaubon van 25,00 euro.
Ontdek nu hoe dat kan... * Niet cumuleerbaar    
Naar bovenaan de pagina
Vind de promo van deze maand