ZOEK

Zoeken met onze Sitemap

Home >
U bent hier: Over ons

Over ons

Tijdens mijn zoektocht naar evenwicht tussen lichaam en geest ontsproot het idee om de mens in 'zijn totaliteit' te begeleiden. Vanuit deze interesse volgde ik de opleiding gezinswetenschappen te Brussel. Even later begon ik als maatschappelijk werkster volwassenen en schooljongeren te begeleiden (psychologisch/sociaal). Daarbij ontdekte ik dat er meer nood was aan zelfzorg.

Ik specialiseerde mij in behandelingen die een extra dimensie geven aan verzorging, zoals lichaamswerk en massagetherapie, massage voor kankerpatiënten, schoonheidsspecialiste. En uit nood aan psychologische begeleiding aan kankerpatiënten, volgde ik hieromtrent deskundige lessen in Nederland.

In mijn huiselijke praktijk krijgt werkelijk iedereen de nodige tijd en aandacht. Het is de bedoeling dat mensen hier het gevoel krijgen 'van thuis komen' en 'totaal ontspannen'.

Naar onze facebookpagina
Cadeaubon van 25 euro voor de 500ste inschrijver voor onze nieuwsbrief Ben jij weldra de 500ste nieuwsbrieflezer? Schrijf je in en win een cadeaubon van 25,00 euro.
Ontdek nu hoe dat kan... * Niet cumuleerbaar    
Naar bovenaan de pagina
Vind de promo van deze maand