Wel in je vel
Massage-à-la-carte

ZOEK

Zoeken met onze Sitemap

> Home > Getuigenis

Getuigenissen

Wij vernemen graag hoe jij terugblikt op je recente behandeling. En dat kan je (meteen) zelf online doen.

Vul in onderstaand publiceervak je getuigenis in door gebruik te maken van het verplicht ticketnummer dat je van Jacky of haar medewerker ontvangen hebt. Je review verschijnt na het verzenden onmiddellijk onder het invulscherm hieronder.

Wanneer je geen ticketnummer hebt, kan je er eentje aanvragen via dit contactformulier, of via dit e-mail adres.

Alvast heel veel dank voor je medewerking.

Jacky Verellen en team.

 

Schrijf hier je review

Gebruik dit publiceervak voor jouw getuigenis

* Verplicht!

- JOUW TICKETNUMMER -

* Server-selfcontrole voorzien
- Hier graag je persoonlijke gegevens -

Maximaal 60 tekens

Maximaal 60 tekens
* Schrijf hier een korte, bondige getuigenis *
- Verzenden? -
Met het verzenden geef ik Massage-à-la-carte (Malc) toestemming om bovenstaande gegevens te bewaren tot ik hen vraag om deze te verwijderen. Ik heb de garantie dat Malc deze gegevens niet deelt met derden.

*Verplicht
Skip getuigenissen

Ziehier enkele getuigenissen

Anna en Jos
Jacky en orthopedie Faes in Diest zorgden voor orthopedische schoenen voor mijn vrouw. Het was een heel gedoe met de CM maar ze hebben het in orde gekregen. Wij zijn dolgelukkig.
Elien Van Herck
Wij hadden een fantastisch ontspannende voormiddag bij Jacky! Ze heeft mij en mijn mama helemaal verwend. Rustig opstarten, om beurten een heerlijke massage met tussendoor een lekker hapje was helemaal geweldig! Wij hadden weinig tijdsbesef en konden ons heerlijk overgeven aan haar warme handen. Merci Jacky!
Anoniem
Heerlijke massage met diepgang en zachtheid, met aandacht voor het welbevinden zoals het extra toedekken van voeten. De warme olie en de warmte van de stenen zijn zeer deugddoend en ontspannend. Een aanrader!
Lieve
Terug van een trektocht met een t zware rugzak, bleef ik last hebben van mijn rechterschouder. Natuurlijk dacht ik direkt aan Jacky. Gisteren dus, afgezakt naar Geel. Wat een verrassing! Van kop tot teen kreeg ik een diepgaande massage. Telkens opnieuw over de pijnlijke plekken, maar wat een deugd deed dat. Niet te geloven. Ik heb er zo van genoten. Ik had ook een berg energie toen ik thuiskwam n vannacht heb ik overheerlijk geslapen. Jacky, je hebt echt gouden handen. Die passie om het beste van jezelf naar boven te halen en dat te delen met mensen die het nodig hebben, chapeau. En natuurlijk zie je me snel terug, deze keer voor een gezichtsmassage.Heel erg bedankt en fijne feestdagen.
Kristien
Lieve vrouw die tijd nam voor mij en me helemaal tot rust bracht met een ontspannende massage. Jacky gaf me eek speciale oncologische massage zodat ik even alle zorgen en stress kon vergeten. Het deed me deugd!
Anoniem
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacky. Ze nam haar tijd om naar mijn verhaal te luisteren en ze liet me daarna helemaal ontspannen tijdens de zwangerschapsmassage. Een aanrader om hier een momentje voor jezelf te nemen!
Anoniem
Ook als hardwerkende mama verdien je regelmatig me-time. Luister naar je lichaam, druk eens op de rem en beloon jezelf met een heerlijke massage van Jacky! Zalig ontspannen, losmaken, heerlijk rusten en genieten. Helemaal klaar om bergen te verzetten!
Joke Jaspers
Bij Jacky kan je als een wrak binnenkomen en herboren buitengaan! Los van de behandeling, die altijd prima in orde is, heeft zij iets speciaals. Haar warmte en luisterend oor geeft dat ietsje meer. Ze kent haar klanten, ze kent hun verhalen en maakt zeer bewust echt tijd voor hen. Je voelt meteen haar oprechte interesse en haar passie om voor mensen te zorgen doorheen haar behandeling. Jacky is al meermaals mijn reddende engel geweest wanneer ik de spierpijn niet meer te baas kan. Een topvrouw noem ik dat!
Anoniem
Gisteren de eerste keer bij Jacky geweest waar ik een geweldige ontvangst gekregen heb. Zeer lieve dame, aangename babbel. Ben zeer tevreden over haar zalige, professionele massage. Ben dan ook volledig tot rust bij haar buiten gegaan. Een echte aanrader !
Anoniem
Al jaren laat ik mij af en toe verwennen bij massage a la carte. Keer op keer is het weer genieten van haar professionele handen. Deze keer heb ik mijn 1e gelaatsverzorging gekregen. Zo zalig! En ja hoor, mijn vriend heeft de weg ook al gevonden. Massage a la carte is een echte aanrader!
Hannes Marina
Leuke, gezellige ontvangst gehad, ik voelde mij direct op mijn gemak.Professionele behandeling in een uiterst comfortabele stoel en een rustige omgeving.Mijn pijnklachten zijn milder geworden enkele weken na de behandeling.Ik blijf zeker nog verdere afspraken maken.
Anoniem
Een fijne en rustgevende behandeling door iemand die haar vak met veel kennis en passie doet. Ook de mens staat bij haar centraal : een babbeltje, een luisterend oor, ... . Merci voor dit moment van rust en verwennerij!
Lore Aerts
Sinds mijn vijfde maand zwangerschap ga ik maandelijks langs voor een zwangerschapsmassage. Een heerlijk relaxmoment voor lichaam en geest! Daarboven een zeer fijn contact met Jacky. Een echte aanrader.
Luc Demare
Ik had van Jacky es een nummer gekregen om iets op haar site te schrijven. Dat was er nooit van gekomen, maar nu moet en kan ik toch even reageren. Want met deze gekte staat mijn lijf stijf van de stress. En mijn badsessies helpen niet genoeg. Je weet pas wat je mist als het niet meer kan. Want Jacky houdt zich strikt aan de 'blijf-thuis'-regels. Hopelijk kan de afspraak voor de lichaamsmassage op 6/4 doorgaan. Toi toi toi.
Carolien
Zo'n 15 minuten genoten van een heerlijke stoelmassage. Ideaal om de werkdag te starten of te eindigen. Tip: origineel idee om je medewerkers hiermee te belonen!
Eddie Desmedt
Na geruime tijd van herstel was de tijd weer daar om de nek- en rugpijn die terug opgedoken waren opnieuw onder handen te laten nemen. En Jacky heeft dat snel en deskundig verholpen met enkele stoelmassages. Nog een keertje of 2 en ik kan de zomerse aktiviteiten alweer voor 100 procent aan. Dankuwel Jacky.
Martina
Na jaren pijn in nek,schouwers en armen had ik een programma gezien van stoelmassage.Door onderzoek op internet ben ik zo bij Jacky toegekomen.Heb toen een afspraak gemaakt en werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg ook heel goede uitleg en advies.Na enkele beurten was ik helemaal verlost. Ik vind stoelmassage een aanrader.Ik blijf zeker terugkomen, bedankt Jacky.
Panis Nancy
Ik was, samen met mijn zussen al een tijdje op zoek naar iets wat mijn moeder ten goede zou komen. Ze is copd-patiente in de laatste fase. Via internet kwam ik bij Jacky terecht. Na een gesprek meteen een afspraak gemaakt voor mijn moeder. Hoewel mijn moeder een gesloten persoon is, was ik enorm verrast om na het gesprek en de massage, eindelijk weer fonkeltjes in haar ogen te zien. Ze had er zo van genoten! Eindelijk haar spieren terug losgemaakt en zeker al zo belangrijk vond ze ook begrip, steun en een luisterend oor bij Jacky. Wij maken meteen een volgende afspraak want dit heeft zo'n deugd gedaan bij mijn moeder!
Anoniem
Ik belde Jacky voor een pedicure maar kreeg geen gehoor. Even later belde zij mij zelf terug! Ik kon diezelfde avond nog langsgaan. Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak bij haar en kreeg een prima verzorging met daar bovenop een heerlijke voetmassage. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een deskundige pedicure en een gezellige babbel!
Jolien
Mijn man had veel last van zijn voeten.Hij had al een paar keer een pedicure laten doen, maar wilde niet meer gaan door de pijn. Nu hij bij Jacky gaat, gaat hij met plezier naar de pedicure toe.Ik had afgelopen vrijdag een ontspannende namiddag.Eerst een pedicure en erna een rugmassage, een echte aanrader om tot rust te komen!Bij Jacky kan je ook altijd terecht voor een leuke babbel!
Josee Borghs
Omdat mijn vorige voetverzorgster stopte en ik al vele jaren bevriend ben met Jacky is zij sinds enige tijd mijn vaste pedicure. Ik ben zeer tevreden over haar deskundige aanpak en haar professionalisme heeft mij aangenaam verrast,ik heb nu niet alleen een goede vriendin maar ook een zeer goede voetverzorgster! Een aanrader!
Katrien
Mijn eerste kennismaking met Jacky was door een cadeaubon van een vriendin voor een rugmassage ook had ik gelezen dat ze medische pedicure geeft. Sindsdien ben ik bij Jacky niet meer weg te slaan wat een ontvangst wat een warme dame en ze doet haar job supergoed! Sinds kort heb ik bij haar siliconen teenstukjes laten maken. Ik kreeg een beetje last van over liggende tenen waardoor ik pijn en irritatie kreeg. Hierdoor ben ik super goed geholpen. Wat was mijn verbazing groot toen ik op een ochtend ontdekte dat mijn hond deze had opgegeten. Ik heb onmiddellijk een afspraak gemaakt bij Jacky voor nieuwe omdat ik echt niet meer zonder kan!
Anoniem
Massage a la carte is echt massage a la carte. 1 uur volledig voor jezelf. Volledig tot rust gekomen.
Cindy
Zowel een heel hartelijke ontvangst met een bijzonder aangename babbel als een deugddoende, zalige massage...Wat wil eens mens nog meer? Nog terugkomen en dit overdoen natuurlijk ; - Cindy.
Rene
Deze morgen een deugddoende massage gehad.Niets beter dan dit om de dag te starten,dank U wel Jacky.
Anoniem
Deze massage heeft werkelijk deugd gedaan en was zeer ontspannend. Ik vond het een beetje jammer dat je de muziek nogal vaak aan het veranderen was. Voor de rest aan alle zwangere vrouwen zeker een aanrader. Ik vond jou houding ook zeer fijn, een rustig en aangename houding en ik kon ook echt merken dat je zelf volledig achter je sessie staat, het is niet uit winstbejag zoals vaak het geval is maar omdat je er zelfecht in gelooft, blijf deze motivatie zeker houden.Veel succes nog in alles wat je ermee doet.
Anoniem
Jacky heeft ons enorm geholpen. We zijn er oorspronkelijk naartoe gegaan omdat ik mijn zoon een massage beloofd had, maar ze heeft veel meer dan dat gedaan. Mijn zoon doet mee aan grote toernooien en heeft altijd heel veel last gehad van stress en woede aanvallen omdat hij zijn emoties niet te baas kon en geen plaats wist te geven. Thuis was de sfeer ook ver te zoeken, veel ruzie met broer en zus. Sinds hij begeleiding krijgt van Jacky heb ik een heel ander kind. Hij kan veel beter met zijn emoties om, weet dit veel beter te plaatsen en thuis gaat het ook veel beter. Met de stress kan hij ook veel beter om, hij heeft ze nog, maar kan ze plaatsen en heeft oefeningen geleerd om de stress te baas te blijven.Wij zijn Jacky hiervoor enorm dankbaar.Dikke dank u wel!
Riet Meheus - Dagcentrum Groenhoef - Scherpenheuvel
Eind vorig jaar waren wij opzoek naar iemand die ons een massageworkshop op maat kon geven. We zochten iemand die ons methodieken kon aanleren specifiek voor de doelgroep waarmee wij werken. Na wat zoekwerk kwamen we bij Jacky uit. Zij wou ons meteen verder helpen en zo zijn er 2 halve dagen voor de workshop gepland. Eerst kregen we wat algemenere theorie waarna we specifieke technieken leerde voor onze doelgroep. Jacky nam voldoende tijd zodat we de technieken echt onder de knie kregen. Er werden ook verschillende materialen aangereikt die we konden uittesten. Jacky maakte een cursus met alles wat we geleerd hadden na onze workshop. Ook alle aangeleerde methodieken staan beschreven in de cursus. Voor ons was deze workshop perfect op maat gemaakt en helemaal wat we zochten en verwacht hadden.
Desmedt
Beste mevrouw Verellen, de stoelmassage, die ik van een vriend als kadobon kreeg, heeft mij aangenaam verrast. Mijn RSI-klachten in mijn rechtse schouder en bovenarm voelen al beter aan. Met de gewone kinetherapie alleen lukte het niet. Ik hoop dat de tweede behandeling volgende week even goed aanslaat. Bedankt! Ik kijk met enorm verlangen uit naar mijn hopelijk snel herstel na deze miserable twee maanden. Eddie
Leen en Marc
Eindelijk is het ervan gekomen.... Massage geboekt bij Jacky voor ons tweetjes en voila, we zijn er geweest. Het ontvangst was aangenaam en sfeervol. Na even bijpraten in de relaxruimte, was het de beurt aan n van ons. De andere persoon kon rustig "snoezen" in de relaxkamer. De massage was schitterend en uitgevoerd met de nodige vakkennis. Kortom, na enkele uurtjes waren we beiden volledig ontspannen en relaxed. Die nacht nog nooit zo goed geslapen.Voor iedereen die dit leest: twijfel niet en ga voor een massage bij Jacky. Je voelt je er een ontspannen mens door.Jacky, nog eens bedankt!!!!Leen & Marc
Kirsten
Dankzij Jacky ben ik verlost van mijn geblokkeerde nek en schouders. De dokter had mij spierontspanners voorgeschreven, maar ik zag het echt niet zitten om daarmee te beginnen. Iemand gaf mij dan het advies om Jacky te contacteren en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kon dezelfde avond nog langskomen, werd hartelijk ontvangen, werd tot mijn grote verbazing met weinig pijn behandeld en zelfs echt in de watten gelegd! Echt bedankt Jacky!
Anoniem
Tijdens evenement werd ik winnares van kadobon van massage--la-carte en zo heb ik kennis mogen maken met de massagevaardigheden van Jacky. Heb er echt van genoten! Meer dan een aanrader!
Alain Dewitte
Na wat googlen ontdekte ik de praktijk van mevrouw Jacky Verellen voor het verzorgen van mijn ingegroeide nagels. Ik kan je enkel maar zeggen dat ik met weinig pijn behandeld werd en dat het resultaat er echt mag zijn. Mijn volgende afspraak is binnen 6 weken. En wees maar zeker dat alleen Jacky mijn voeten nog deskundig mag verzorgen. Zulk een huiselijke spontane sfeer en deskundigheid vind je niet vaak meer. Een echte aanrader dus!
Jolien
Beste Jacky Verellen, Ik wil u heel graag bedanken voor het gesprek van donderdagavond op het netwerkevenement ViaVia. Ik vind het heel interessant wat u allemaal doet bij Massage a la carte. Vooral het project voor de kankerpatiënten, vind ik zeer mooi. Ik vind het heel mooi dat wanneer een verwendag wegviel voor de kankerpatiënten, u op het idee kwam om dit verder te doen. Zodat deze patiënten toch nog verwend worden. Ik vind het echt een heel mooi initiatief! Ik wens u enorm veel succes met dit project en met alles wat u doet. Als ik gestresseerd ben weet ik waar ik moet zijn. Met vriendelijke groeten, Jolien Bleyen - Marketing Studente - Thomas More Kempen
Rita Dekkers
Afspraak bij Jacky om half 7. Ik keek er echt naar uit want vanavond zou ik es heerlijk ontspannen. Ongelooflijk maar waar: gewonnen bij Massage-a-la-Carte. Gewoon even 'liken' op facebook en heel veel geluk hebben eh... Yes! Lees verder op mijn blog... http://titaritadotcom.wordpress.com/2013/06/17/massage-a-la-carte/
Van den Eynden Jeroen
Vorige week voor de eerste keer naar een massage geweest. En het was een heel aangename verrassing. Alles op een gemoedelijke sfeer, alles rustig aan. Een klein uurtje genieten. En mijn nek is al een pak beter :) Jeroen.
Monique Otten
Als chronisch pijnpatiënte fibro-spasmofilie-Arthrose-burnout is mijn gezicht getekend door de pijn, waardoor ik er sommige dagen 10 jaar ouder uit zie dan ik ben. Ik heb Jacky leren kennen op haar lezing en de warmte die ze uitstraalde sprak mij direct aan. Ik heb me dan ook overgegeven aan haar gouden handen en de behandeling was zalig. Liggend op een warm waterkussen heeft ze mij een gezichtsmassage alsook een nek- en schoudermassage gegeven. Op de achtergrond klonk muziek waardoor je meegenomen werd naar hogere sferen. Bedankt Jacky, dat ik je heb mogen ontmoeten. Alles heeft een reden. Monique.
Raf
Prachtige massage gehad. Na een gedetailleerde introductie en kennismaking begon de stoelmassage, in eerste plaats een drukmassage. Tijdens deze drukbewegingen komt men na een tijdje enorm tot rust. Ge wordt zo gerust dat ge er stil van wordt. Na de massage lijkt het erop dat ge boordevol energie zit. Tijdens de massage wordt er niet gepraat. Een aangepast muziekje zorgt er voor dat alles zeer vlot en aangenaam verloopt. Gemasseerde lichaamsdelen : nek, schouders, boven- en onderrug, armen en handen. Jacky is een vlotte dame die alles doet om de patiënt gerust te stellen en voldoende informeert, maar vooral veel vakkennis alom in petto heeft. Groetjes, Raf van Umicore.
Agnes en Anton
Bij deze wil ik nogmaals te kennen geven dat we geluk gehad hebben jou te leren kennen. Veel te meer beseffen we wat een goeie massage kan doen. Mijn echtgenoot, en ikzelf trouwens ook, zijn om medische redenen al in behandeling geweest. Maar Jacky, bij jou heelt het niet alleen, het is ook genieten hoor! Je voetverzorging is vakkundig, voor alle voetkwaaltjes heb je een remedie. Geholpen worden zullen ze zeker, maar een vriendelijk woord, begrip, een lach, zich goed voelen. Ja wat hoeft een mens nog meer?! Door met veel liefde voor je werk het mensen aangenaam te maken, daar doe je het trouwens toch voor! Jacky, samen met de ondersteunende liefdevolle hulp van Guy wordt dit de plaats 'waar we moeten zijn om te genieten'.
Anoniem
Jacky werkt van thuis uit, wat meteen een heel ander gevoel geeft dan wanneer je een commerciële zaak binnenstapt. Het is hier heel erg rustig, er komt maar één klant tegelijk. Zo krijgen we haar onverdeelde aandacht en respecteert ze onze privacy, wat voor iemand met kanker een meerwaarde geeft. We lopen niet te koop met onze problemen, maar kunnen natuurlijk net zo goed genieten van een zalige gezichtsmassge. Ik val hier zonder probleem in slaap!
Henriette Janssens
Ik had een afspraak gemaakt bij Jacky Verellen om mij een lekker laten verwenen en alle zorgen vergeten. Op 2 november was het zo ver, want je moet weten, ik ben kankerpatiënte, heb longtumor gehad. Ik was een beetje bang want met pijn is altijd niet gemakkelijk. Er werd eerst wat gepraat, en over gegaan naar massage toe: er werd gestart met de benen massage. Ik heb er van genoten................... Ik waande mij ergens waar stilte en rust heerste, maar bij wonder was de pijn na tien minuutjes weg, geen kopzorgen meer, het is echt zalig. Dit moet men minstens één maal meegemaakt hebben; ik ga het tegen mijn vrienden en familie vertellen! Het is echt een aanrader voor alle mensen! Groetjes, Henriette Janssens.
Hendrickx Jef
Hallo, ik ben Jef hendrickx. Ik had ook een afspraak gemaakt met Jacky. Met pijn in de rug ging ik naar mijn afspraak. We hadden eerst een gesprek en dan mocht ik me klaar maken voor de massage. Het was in één woord zalig; ik was bijna in slaap, alles valt van je lichaam af, geen zorgen meer! Het is zeker een aanrader. Groetjes, Jef.
Myriam
Je kan altijd bij Jacky terecht voor een uitstekende relaxatie. Welke massage ze ook uitvoert, ze zijn met haar gouden handjes gewoon fantastisch. Ze kan je op enkele minuten tijd volledig doen ontspannen en wegdromen van de dagelijkse stress. Jacky maakt altijd tijd voor je vrij als je die nodig hebt. Ik heb van haar al veel goede raad op gelijk welk vlak (knipoog;) gehad. Bedankt!
 

Massages

massages

Gelaatsverzorging

gelaatsverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging - pedicure

Zorg op maat bij een beperking

zorg op maat bij diabetes, kanker en voor ouderen